Najava promocije zbirke igara za djecu i bolje ljude “Igrograd”

Dobitnici smo priznanja “Junak/junakinja svoje zajednice”
January 15, 2023
TU SMO…
January 29, 2023

NOVO❗️ NOVO❗️ NOVO❗️

Čast nam je i zadovoljstvo saopćiti da smo izdavači nove knjige koja će svoju svečanu promociju imati u martu 2023. godine u okviru 19. Dana Mladih Tuzle 👇👇👇

✅ Naše novo književno, umjetničko i pedagoško djelo je zbirka igara za djecu i bolje ljude pod nazivom “Igrograd” čiji su autori i priređivači naši dugogodišnji članovi, iskusni lideri u vođenju grupa Dramskog studija za djecu, mlade i odrasle i profesori stručno – umjetničkih predmeta Srednje “Savremeno – umjetničke škole” Tuzla:

– Adnan Mujkic
magistar umjetnosti glumac i magistar pedagogije

– Amila Besirovic
master dramski i audiovizuelni umjetnik

– Kemal Fazlic
doktor medicine.

✅ Riječ je o zbirci koja na 220 stranica promoviše igru kao metodu učenja, odgoja, obrazovanja, prevencije i rehabilitacije.

✅ Zbirka je podijeljena na šest poglavlja i u njoj se nalaze igre međusobnog upoznavanja, razvijanja povjerenja, timskog rada, aktivnog slušanja, razbuđivanja čula i mašte.

✅ Svoju primjenu zbirka će naći u porodičnoj, predškolskoj, školskoj, socijalnoj, pedagogiji slobodnog vremena i dramskoj pedagogiji.

✅ Ova Zbirka štampana je u okviru projekta „Povezivanje tačaka – unapređenje dječijih prava BiH” kojeg realizira World Vision BH Fondacija u partnerstvu s Udruženjem „Naša djeca“ Sarajevo i Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine, a kojeg finansira Evropska unija.

✅ Partneri u izdavanju knjige su
Pozoriste mladih Tuzle Tuzla
Savremeno-umjetnička škola Tuzla
World Vision Bosna i Hercegovina

USKORO ćemo se zaIGRAti na ulicama našeg Igrograda.
Radujemo se 💙💙💙💙 Vidjeti manje

All reactions:60Amila Besirovic, Meliha Hamzic i 58 ostalih720Sviđa mi seKomentarDijeli

Komentari