Zbirka igara Igrograd

Čast nam je i zadovoljstvo saopćiti da smo izdavači nove knjige koja će svoju svečanu promociju imati u martu 2023. godine u okviru 19. Dana Mladih Tuzle.

Naše novo književno, umjetničko i pedagoško djelo je zbirka igara za djecu i bolje ljude pod nazivom “Igrograd” čiji su autori i priređivači naši dugogodišnji članovi, iskusni lideri u vođenju grupa Dramskog studija za djecu, mlade i odrasle i profesori stručno – umjetničkih predmeta Srednje “Savremeno – umjetničke škole” Tuzla:

– Riječ je o zbirci koja na 220 stranica promoviše igru kao metodu učenja, odgoja, obrazovanja, prevencije i rehabilitacije.

– Zbirka je podijeljena na šest poglavlja i u njoj se nalaze igre međusobnog upoznavanja, razvijanja povjerenja, timskog rada, aktivnog slušanja, razbuđivanja čula i mašte.

– Svoju primjenu zbirka će naći u porodičnoj, predškolskoj, školskoj, socijalnoj, pedagogiji slobodnog vremena i dramskoj pedagogiji.

– Ova Zbirka štampana je u okviru projekta „Povezivanje tačaka – unapređenje dječijih prava BiH” kojeg realizira World Vision BH Fondacija u partnerstvu s Udruženjem „Naša djeca“ Sarajevo i Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine, a kojeg finansira Evropska unija.

Partneri u izdavanju knjige
Pozoriste mladih Tuzle Tuzla
Savremeno-umjetnička škola Tuzla
World Vision Bosna i Hercegovina

Uskoro ćemo se zaigrati na ulicama našeg Igrograda, radujemo se!

UDRUŽENJE MLADI TUZLE
Mjesto sigurnog odrastanja

Transakcijski račun:
(Raiffeisen bank dd BiH)
1610250014520074

Identifikacioni broj:
4209652740007

REZERVACIJE ULAZNICA

Informacije i rezervacije ulaznica za događaje vršite putem telefona +387 61 365 600 (svakim danom od 9.00h do 16.00h)

Ulaznice preuzeti na biletarnici Pozorišta mladih Tuzle.

Copyright Udruženje Mladi Tuzle © 2024. Sva prava zadržana.